Ervaren syndicus in Knokke-Heist

Agimobel is sinds 1960 actief als syndicus in Knokke, met ondertussen een 70-tal vastgoedresidenties in beheer. Die zijn allemaal gelegen in de onmiddellijke nabijheid van ons kantoor. Zo kunnen wij op elk moment de snelste en de beste service garanderen, aan de meest gunstige voorwaarden. Syndic is een vak dat drijft op knowhow op vlak van vastgoedbeheer én op een professioneel netwerk aan uitvoerende specialisten (zoals aannemers, experten of architecten) die op cruciale momenten oplossingen moeten bieden.

Als professioneel syndicus bieden wij een drieledige dienstverlening:

 

Administratief beheer

Als syndicus organiseren we de jaarlijkse Algemene Vergadering. Dat is een belangrijk trefpunt voor de mede-eigenaars. Na de vergadering maken we de verslagen op en zorgen we voor een professionele uitvoering van de genomen beslissingen. Binnen een appartementsgebouw leven immers heel wat contractuele relaties tussen de Vereniging van Mede-Eigenaars enerzijds en aannemers, onderhoudsfirma’s of verzekeraars anderzijds. Wij staan in voor het goede verloop binnen deze relaties en verzorgen alle mogelijke correspondentie tussen de verschillende partijen.

Technisch beheer

Een belangrijk aandachtspunt als syndicus is in stand houden en optimaliseren van het gemeenschappelijk patrimonium. Als syndicus zorgen wij er voor dat defecten snel en efficiënt worden aangepakt en hersteld. We werken zoveel als mogelijk met vaste onderhoudscontracten gewerkt zodat we deze kosten goed onder controle kunnen houden. Bij grotere werken worden altijd meerdere offertes opgevraagd bij bekwame aannemers uit ons netwerk. Goed technisch beheer betekent ook dat verzekerings- en schadedossiers stipt worden opgevolgd. Wij verzorgen dan ook alle communicatie tussen de verzekeraars, de experten en de schadelijders en wonen alle expertises bij.

Financieel beheer

De basis voor het financieel beheer is een eigen bankrekening (zicht- en spaarrekening) per gebouw. Als beheerder staan wij in voor de correcte betaling van de gemeenschappelijke rekeningen. Ook de periodieke afrekening van de kosten en de verdeling onder de mede-eigenaars worden door onze medewerkers vakkundig uitgevoerd. Bij Agimobel garanderen we duidelijke en transparante afrekeningen met een overzichtelijke en gedetailleerde uitsplitsing van de verschillende kosten. Als professioneel syndicus werken wij uiteraard in overeenstemming met de statuten, het reglement van interne orde, de beslissingen van de algemene vergadering en werken we conform de wet op de Mede-Eigendom.

Verhuisbon

Om hun te bedanken hebben we bij Agimobel een speciale attentie voor onze syndic-klanten. In de gebouwen die beheerd worden door Agimobel krijgen alle klanten een verhuisbon ter waarde van 500€ bij verhuisfirma Verhuizingen Vandewalle. De bon is geldig wanneer de verkoop van het appartement door Agimobel gerealiseerd wordt. Meer info en voorwaarden vind je hier.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.