MONTANA - NIEUWBOUWPROJECT Nellenslaan 211, Knokke

Terug naar overzicht

14 nieuwbouw appartementen in de J. Nellenslaan - Knokke .

Een nieuwe droomplek in nieuwbouw te Knokke-Heist !
Nieuwbouwresidentie Montana heeft een topligging in de Jozef Nellenslaan, de bekende parallelweg van de Zeedijk van Knokke.
Centraler kan je in deze badstad nauwelijks liggen, tussen het kloppend shopping-hart van de Lippenslaan en het monumentale Casino. Wandel het blokje om en je vlijt je neer op één van de vele terrasjes van het bekende Rubensplein. Op wandelafstand van Residentie Montana begint ook het brede Albertstrand waar je op je handdoek of ligzetel languit ontspant.
Modern wonen in de typische sfeer van weleer.
Residentie Montana huisvest in totaal 14 nieuwbouwappartementen. Het project omvat de verkoop van 2 nieuwbouwappartementen per etage op de vierde en vijfde verdieping, 2 duplexen op de zesde verdieping en een gelijkvloers appartement.
Je kan kiezen uit comfortabele appartementen met 2 slaapkamers, die de mogelijkheid hebben om een derde slaapkamer in te richten. ( 108,30m²) .
Of ga je voor één van de 2 exclusieve duplex-appartementen met 3 slaapkamers en een oppervlakte van maar liefst 145m2. Alle nieuwbouwappartementen beschikken over 2 badkamers, een mooie uitgeruste keuken en bovendien zijn alle appartementen, behalve het gelijkvloers, voorzien van 2 terrassen.  De afwerking is volledig naar keuze. Zo kan je jouw (2de) thuis volledig op jouw wensen afstemmen.  Per appartement is een kelder en 2 fietshaken voorzien.
Oplevering : eind 2023

We bespreken graag uw individuele wensen, maak een afspraak bij ons op kantoor om deze opportuniteit niet te missen.

Interesse? Bel Ons!

050 60 32 99 (ref. 2429053)

Tony de Dobbelaere Tony de Dobbelaere
Cathy Puype Cathy Puype

Ontdek ons aanbod

Ref. Type Aantal slpk. Opp. Prijs Status
MONTANA 4.1 Appartement 2 108,3 m² € 765 000 Te koop Meer info
MONTANA 5.2 Appartement 2 108,3 m² Verkocht
MONTANA 6.1 Duplex 3 146 m² Verkocht

Interesse in dit project? Neem contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.